Rehabiliteringa2012 Eikefjord skule inngang og nybygg ved Eikefjord skule gjekk gjennom bystyret tidlegare i månaden. Utbygginga må også gjennom bystyret neste månad då budsjettet for dei neste åra skal godkjennast.

I forhold til tidlegare tegninger av skulen er det ikkje gjordt så store endringar, men uteområdet nede ved fylkesvegen er betydeleg forbetra.

Under ser du forskjellige tegninger av skulen
2012 Eikefjord skule plan0
Kjellerplan med kunst og handverk i gamledelen og natur og miljø i nyedelen.

2012 Eikefjord skule plan1

1. etasje med gymsal og klasserom for klassane 5-7 i gamleskulen. Musikk, elevkantine og mat/helse i nyedelen. Paviljongen for 1-4 klasse skal også pusses opp.

2012 Eikefjord skule plan2
2. etasje. Klasserom 8-10 klasse i gamleskulen. Lærerfasiliteter i nyedelen.

2012 Eikefjord skule vestibyle
Bilde frå vestibyllen i nyedelen.

2012 Eikefjord skule oppriss

Skulen sett frå sør.

2012 Eikefjord skule perspektiv
Slik blir ferdig utbygd skule, kommunen er i dialog for å kjøpe ekstra areal mot sør.

2012 Eikefjord skule plan
Uteomrlådet mot vegen er mykje forandra i forhold til slik det er idag. Parkeringa er flytta til bussholdeplassen og ny bussholdeplass er teikna inn nedanfor huset i Salmontunet. Det er sett av plass for ein liten idrettshall og vidare utbygging av skulen. Deter også tegna inn sykkelparkering og ballbane.
Planen viser ikkje fortau for gåande frå sentrum mot Hovland/Kvalvik. Dette må vere med uten at denne brukargruppa må gå over parkeringsplassen eller ut på vegen.

På budsjettmøtet i desember er det viktig at eikefjordingane viser interesse for skuleutbygginga ved å stille opp i bystyret og vise at vi er ei stor velgergruppe her inne i Eikefjord. Eikefjord.net kjem tilbake med tidspunkt for møtet.

Fjellet

Fjellet
Fjellet 2

Eikefjord

Eikefjord 1
Eikefjord 2

Hallen

Hallen 1
Hallen 2